fbpx

Ljubljana (3.8.): Tečaj športne regenerativne masaže

305,00  z vključenim DDV

Pridruži se nam na tečaju športne regenerativne masaže v Ljubljani na čudovit soboten dan, 3. avgusta 2024!

Tečaj obsega 16 – 18h predavanj, od tega bomo naredili 5-7h teorije preko spleta (online v živo srečanja, od 29.7. do 2.8., 8:00 – 9:00.) ter 11 ur praktičnega dela, v soboto 3.8. v Ljubljani.

Omenjen tečaj je organiziran le 1x/ letno! Zato ne čakaj predolgo, saj je število mest omejeno. Prijave so možne do 27.7.2024!

Kategorija:

Športna regenerativna masaža je specializirana masaža, namenjena tako rekreativcem kot vrhunskim športnikom. To pa še ne pomeni, da se je ne sme izvajati na posameznikih, ki čutijo mišične napetosti po telesu. Saj je primaren namen te masaže preventiva pred poškodbami. Cilj, pa vzpostavitev nebolečega gibanja in koordinacije.

V tečaju športne masaže vas bom naučila različnih izvedb masažnih tehnik, ki so primerne za športno masažo. Izvajali jih bomo z dlanmi, prsti, členki, komolci ter podlahtjo. Temeljito bomo pregnetli in sprostili vozlične v mišicah hrbta, vratu spredaj in zadaj, prsnem košu, rokah z dlanmi in nogah.

Tehnike športne masaže se izvaja močneje, temu primerno je večje tveganje in napor tudi za maserja. Zato te bom zraven vsega naučila še: pravilne drže med masažo, izbire višine masažne mize, pravilno izvajanje masažnih tehnik brez preobremenitve sklepov in uporabo masažnih pripomočkov.

Tečaj obsega 16h – 18h predavanj, od tega bomo naredili 5h – 7h teorije preko spleta (online v živo srečanja, od 29.7. do 2.8., 8:00 – 9:00, predvideno je do devetih, lahko se tudi podaljša) ter 11 ur praktičnega dela, v soboto 3.8. v Ljubljani.

Ps.: Za opravljanje tečaja športne masaže, toplo priporočam že opravljen tečaj klasične masaže. Dobri temelji so osnova, in klasika je tisti glavni temelj vseh masaž.

Shopping Cart