fbpx

Paket – anticelulitne masaže in limfne drenaže z ventuzami

265,00  z vključenim DDV

Paket tečajev zajema 2 spletna tečaja. Tečaj anticelulitne masaže z ventuzami in Tečaj limfne drenaže z ventuzami.

Kategorija:

Tečaj anticelulitne masaže te nauči uporabljati ventuze za odpravo celulita na povsem VAREN in ENOSTAVEN način.

Tečaj vsebuje tudi skripto v kateri so vse masažne tehnike tudi opisane.
Naučil/-a se boš zeloglasnega suhega ščetkanja, masaže z ventuzami (za boljšo prekrvavitev tkiv) in limfno drenažo z vetuzami (za potisk limfne tekočine do bezgavk). Govorili bomo tudi o pozitivnih učinkih vseh tehnik, o kontraindikacijah (kdaj NE smeš masirati), o uporabi različnih materialov in velikosti ventuz, o higieni, masažnih tehnikah in smereh masaže.

  • Prejmete 14 videjev in 40 strani SKRIPTE!
  • Nazorno so prikazano in razloženo suho krtačenje kože, anticelulitna masaža z ventuzami ter limfna drenaža z ventuzami.
  • Obravnavamo: zadnjico, zadnjo ložo, adduktorje, tkiva na sprednjem in srednjem delu stegna, trebuhu, ramenih in nadlakti.

Tečaj limfne drenaže z ventuzami se odlično dopolnjuje z vsemi masaži, ki obstajajo. Bolj manipuliramo globoka tkiva ter močnejša je masaža ali terapija, bolj se priporoča izvajanje limfne drenaže na koncu takšne terapije. Prav tako je izjemno učinkovita v poletnem zatekanju okončin.

  • Prejmete 10 videjev in 30 strani SKRIPTE!
  • Nazorno so prikazane in razložene vse drenažne tehnike.
  • Dreniramo: vratni / prsni / ledveni / križni del hrbta, zadnjico, zadnjo ložo, meča, stegna, sprednjo golenično mišico, ramena, nadlaket in podlaklet.
Shopping Cart