fbpx
Zoom dogodek - Sreda (6.3.) ob 18:00

KAKO DO POLNEGA SALONA ZADOVOLJNIH STRANK?

Mali triki velikih mojstrov!
Predstavila ti bom trike za ohranjanje zadovoljnih strank! In zate sem povabila 3 eksperte s področja marketinga, s katerimi bomo govorili o primerni zastavitvi cen, o pomenu družabnih omrežj za pridobivanje novih strank ter vse o pomenu spletne strani za naš salon.

:
:
:
:
:
:

Si želiš na samostojno masersko pot?

Ne veš kako do novih zadovoljnih strank?

Si želiš na samostojno masersko pot?

Ne veš kako do novih zadovoljnih strank?

S tabo bomo štirje EKSPERTI,
ki te bomo usmerili na željeno pot!

Mateja (Center Possible - spletni tečaji masaž)

Kot lastnica uspešnega masažnega centra, polnega zadovoljnih strank, ki se vedno znova vračajo, ti bom predstavila trike, s pomočjo katerih bo tvoja stranka vedno odšla zadovoljna in motivirana iz salona! Tako, da ti nikoli več ne bo potrebno skrbeti, da bo premalo strank ali, da bi odšle nezadovoljne. Na koncu ti bom predstavila še način, kako stranki približati izjemno učinovite terapije z ventuzami in eksotičen Fire Cupping.

Katja (Marketinška kavica)

Katja je prva oseba na katero se obrnemo, ko govorimo o poslovni rasti na družabnih omrežjih. Predstavila nam bo, kako lahko brezplačno pridobivamo stranke iz družabnih omrežij, kako pridobimo zaupanje novih strank, kako si v Canvi brezplačno izdelamo vse objave in predvsem to, kako na nenaporen način vse to početi.

Martina (Zorc Global - podjetniška strateginja)

Kot doktorica, podjetniška strateginja, mednarodna predavateljica in soavtorica dveh knjižnih uspešnic, nam bo predala izjemna znanja s področja kreiranja ponudb, postavitev cen, pomena e-mail list in konec koncev kako sploh usklajevati osebno življenje z biznisom, da ne bomo delali 24/7. Ravno Martina je tista odgovorna, da sem zate ustvarila ta čudovit dogodek.

Marko (Navdih - digitalni marketing)

Ko se pogovarjamo o postavitvi in optimizaciji spletne strani je tukaj za nas Marko. Marko nam bo predstavil, kako smo lahko vidni na spletu, predstavil nam bo cenovne okvirje za postavitev spletne strani za en masažni salon, če se izdelave strani lahko lotimo sami, na kaj moramo paziti...

Tukaj se BREZPLAČNO prijaviš na dogodek

(E- mail s povezavo do dogodka, prejmeš takoj po prijavi. Ne pozabi preveriti mape z vsiljeno ali promocijsko pošto.)

Kako do polnega . salona zadovoljnih strank?

Prijeme in znanje imamo, doma so nam rekli, da vrhunsko masiramo: Kako pa sedaj naprej? Gremo na svojo pot, se zaposlimo v masažah ali raje varno ostanemo v poklicu, ki nas ne veseli?

Glava nam pravi: “Kaj če ne bo strank?, kaj če ne bodo zadovoljne?, kaj če imam premalo znanja? Kako bom plačal/a vse stroške?, Kako bom preživel/a?, Kako do več strank?, Kako bom plačal/a kredit?, Kakšno ceno naj izberem?, Kaj sploh hočejo stranke?, Kam se naj usmerim?, Ajej preveč DVOMOV, raje ne grem naprej…”

No, ne skrbi, zapiši si vse te dvome na list papirja in jim prični pripisovati rešitve! Ko zaključiš z vsemi idejami, se vidimo v SREDO ob 18:00 na Zoomu, kjer boš svoje rešitve še nadgradil/a. In ne, nič ne rabiš plačati, bezplačno je. Za vse PRIJAVJENE! 

ŽE IMAŠ SVOJ MASAŽNI / KOZMETIČNI SALON, FIZIOTERAPEVTSKO ORDINACIJO?
Verjetno pogosto razmišljaš:
“super veščine imam, pomagam ogromno ljudem, Ampak zakaj ni strank? Kako do novih strank? Kaj narediti, da bodo ljudje izvedeli zame, da obstajam, da sem tukaj? A moram res na plakate in plačati bajne eure za promocijo? Kako se sploh lotiti tega, jaz nisem zato, ne maram marketinga in promocije,…” .

A se je kdo našel v tem? No, jaz sem se, 3 leta nazaj. Danes imam pa pod sabo eno zaposleno, s katero skupaj delava. In skrbiva, da so najine stranke zadovoljne in brez bolečin. 🙂

Vsak izmed gostov ima zate tudi lep bonus, ki ga prejmeš na Zoom delavnici v sredo (6.3.) ob 18:00 😉

Kot omenjeno je dogodek BREZPLAČEN
Odvija se preko Zooma, v SREDO (6.3.) od 18:00 do 21:00.

Obvezna je PRIJAVA na dogodek!
E- mail s povezavo do dogodka, prejmeš takoj po prijavi. Ne pozabi preveriti mape z vsiljeno ali promocijsko pošto.

S prijavo na dogodek, se prijaviš na e-mail listo vseh predavateljev. Vedno imaš tudi možnost odjave.

Shopping Cart