fbpx

Tečaj Fire Cupping Terapije (III. modul)

149,00  z vključenim DDV

Če iščeš nekaj novega za svoj salon je ta tečaj zate, prava izbira!

PRVI TEČAJ FIRE CUPPING terapije v Sloveniji!
Tečaj vsebuje 19 videov, skripto, veljaven Certifikat in neomejen dostop do izobraževalne vsebine.
Obvezno predznanje dela z ventuzami (I. in II. modul).

Kategorija:

Fire Cupping ima več tisočletno tradicijo v različnih kulturah, saj je prepoznan kot učinkovita metoda za v boj proti bolečinam, za boljši spanec in za splošno izboljšano psiho-fizično počutje.

Tečaj spada med trojček mojih tečajev z ventuzami. Torej za celovito razumevanje uporabe in tehnik Fire Cuppinga toplo priporočam že opravljen I. in II. Modul terapij z ventuzami. V tečaju te bom naučila pomembnih teoretičnih vsebin, ki so nujne za varno in pravilo izvedbo Fire Cuppinga. V praktičnem delu bomo šli korak za korakom, kako pravilno aplicirati ventuzo z ognjem, kako prilagoditi moč vakuuma, pokazala ti bom pripomočke in različne materiale ventuz za aplikacijo z ognjem, praktično ti bom pokazala kako izvajati tehnike, ki smo se jih učili v prvem in drugem modulu predhodnih tečajev.

Tečaj je namenjen vsem, ki že delate z ventuzami. Bodisi ste maserji, fizioterapevti ali imate svoj salon v katerem pridno uporabljate ventuze. Tečaja ne priporočam za domačo rabo.

Tečaj vsebuje 19 videov, skripto s katero si pomagaš pri učenju ter po opravljenem izpitu, ki te ob nakupu že čaka v spletni učilnici še zaslužen certifikat.

Če iščeš nekaj novega za svoj salon je ta tečaj zate, prava izbira.
V primeru, da še nimaš prvega ali drugega modula tečaja, sem ti ustvarila ugoden paket s katerim pridobiš znanje iz sveta protibolečinskih tretmajev z ventuzami.

Shopping Cart