fbpx

Tečaj športne regenerativne masaže

199,00  z vključenim DDV

V tečaju športne masaže prejmeš 35 videjev, obširno skripto in na koncu zaslužen CERTIFIKAT !

Nauči se najbolj priljubljene masaže tudi ti in z osvojenimi veščinami vstopi v svet preventive.
Temeljito se bomo posvetili mišicam hrbta, vratu, ramen, mišicam rotatorne manšete, celotnim nogam spredaj in zadaj ter rokam vključno s prsmi.

Tečaj športne masaže je namenjen tako začetnikom, kot profesionalcem na tem področju.

Kategorija:

Športna regenerativna masaža je specializirana masaža, namenjena tako rekreativcem kot vrhunskim športnikom. To pa še ne pomeni, da se je ne sme izvajati na posameznikih, ki čutijo mišične napetosti po telesu. Saj je primaren namen te masaže preventiva pred poškodbami. Cilj, pa vzpostavitev nebolečega gibanja in koordinacije.

V tečaju športne masaže boste spoznali 3 glavne masažne tehnike, glajenje, gnetenje in vtiranje. Izvajali jih bomo z dlanmi, prsti, členki, komolci ter podlahtjo. Na mišicah hrbta, vratu spredaj in zadaj, prsnem košu, rokah in nogah. Tehnike se izvaja močneje, temu primerno je večje tveganje in napor tudi za maserja. Zato te bom zraven vsega naučila še: pravilne drže med masažo, izbire višine masažne mize, pravilno izvajanje masažnih tehnik brez preobremenitve sklepov in uporabo masažnih pripomočkov.

Tečaj športne masaže je spleten, kaj pomeni, da je posnet v naprej in se ga lahko udeležiš, ko imaš ti čas ter snov pogledaš kadarkoli za nazaj. Do video vsebine in skripte prejmeš doživljenjski dostop, z garancijo. Na koncu tečaja prejmeš še zaslužen certifikat, ki ti naj služi kot dodatna motivacija. Kajti vložek v znanje je najboljši vložek v vašo prihodnost.

Te zanima več o športni masaži? Preberi na: https://possible.si/tecaj-sportne-regenerativne-masaze/

Ps.: Za opravljanje tečaja športne masaže, toplo priporočam že opravljen tečaj klasične masaže. Dobri temelji so osnova, in klasika je tisti glavni temelj vseh masaž.

Shopping Cart