fbpx

Tečaj masaže z vročimi kamni

177,00  z vključenim DDV

Na tečaju te bom naučila vseh tehnik masaže in polaganja vročih vulkanskih kamnov v kombinaciji z aromaterapijo.

Posvetili se bomo masaži hrbta, masaži nog, masaži stopal, rok z dlanmi, masaži trebuha, prsnega koša s vratom ter anti-age masaži obraza.

Kategorija:

Veliko ljudi se odloči za zdravljenje s toploto, že iz vidika njene učinkovitosti, dostopnosti in predvsem neboleče obravnave.
Kajti že vzhodne kulture so pred 5 tisoč leti prepoznale moč toplote in njene pozitivne učinke.

Toplota, vulkanskih kamnov prodira globoko v tkiva in zaradi širjenja ožilja, oziroma vazodilatacije, pospeši krvni pretok, ki pripomore k mehčanju mišic in regeneraciji poškodovanih tkiv.
Masaža z vročimi kamni je svetovno poznana, ne le po odličnih rezultatih izboljšanje regeneracije, pač pa tudi po stress free učinkovitosti in čustveni sprostitvi.

Na tečaju te bom naučila vseh tehnik masaže in polaganja vročih vulkanskih kamnov v kombinaciji z aromaterapijo. Seznanila te bom prav tako s kontraindikacijami, uporabo različnih oblik kamnov, bolečinami, ki jih lahko blažimo ali odpravljamo ter še velik informacij, ki so potrebne za kvalitetno izvedbo masaže.

Posvetili se bomo masaži hrbta, ki ga bomo razdelili na več segmentov, saj je tehnik res veliko. Masaži nog, masaži stopal, rok z dlanmi, masaži trebuha, prsnega koša s vratom ter anti-age masaži obraza.

In da ne pozabim, z nakupom prejmeš še gratis skripto, certifikat, neomejen dostop do tečaja in zraven vseh izobraževalnih videov, še video prikaz celotnega tretmaja masaže z vročimi kamni.

Se vidimo na tečaju. 🙂

Shopping Cart