fbpx

Tečaj protibolečinske masaže z ventuzami (1. modul)

166,00  z vključenim DDV

V tečaju prejmeš 23 videjev, 78 stransko skripto in na koncu še zaslužen CERTIFIKAT !

Na tečaju se boste naučili uporabljati ventuze za vsakodnevne BOLEČINE in to na povsem VAREN in ENOSTAVEN način.
Uporablja se jih za rahljanje brazgotinskega tkiva (+ povezane težave s tem), sproščanje fascialnega tkiva, tretiranje vnetij, za povrnitev elastičnosti kože, odpravo celulita in strij, za lajšanje bolečin v “križu”, vratu, zapestju…

Učinek 5 min. masaže z ventuzami je primerljiv kar z 15 min. močne športne masaže!

Šifra: 2 Kategorija:

Program vsebuje avdio in video prikaz masaže vseh telesnih segmentov.

Naučila te bom osnov uporabe ventuz za protibolečinske namene. Torej o pozitivnih učinkih, o kontraindikacijah (kdaj NE smeš masirati), o uporabi različnih materialov in velikosti ventuz, o higieni, dinammičnih masažnih tehnikah. O barvah, ki se pojavijo in o mišicah, ki jih bomo tretirali in bolečinah, ki jih lahko povzročajo. Prav tako te bom naučila izbirati pravilno masažno tehniko, glede na prisotno bolečino. Epikondilitis, plantarni fasciitis, “frozen shoulder”, kronične bolečine v križu, ramenih, vratu, sindrom nemirnih nog…. Tudi za anatomijo je poskrbljeno.

Torej ob koncu tečaja boš znal/-a zmanjšati bolečine v: vratnem / prsnem / ledvenem / križnem delu hrbta, zadnjico, zadnjo ložo, meča, stegna, sprednjo golenično mišico, ramena, nadlaket in podlaklet. Praktično te bom naučila vse kar znam in kar obstaja.

Shopping Cart