fbpx
Sale!

Tečaj anticelulitne masaže z ventuzami

118,50  z vključenim DDV

V tečaju prejmeš 14 videjev, 40 stransko skripto in na koncu še zaslužen CERTIFIKAT !
Naučila te bom odpraviti celulit na zadnjici, stegnih spredaj in zadaj, trebuhu in rokah.

Na omenjenih segmentih te bom naučila tehnik:

  • suhega ščetkanja,
  • masaže z ventuzami in
  • limfne drenaže z ventuzami.

Vse prikazane masažne tehnike lahko izvajaš kot tretma na masiranki ali v obliki samomasaže.

Kategorija:

Sprva nekaj besed o večnem “zlobnežu” na ženskih nogah. Celulit je sestavljen iz maščobnega tkiva, vode in toksinov. V veliki meri nastane zaradi porasta nivoja ženskega hormona, imenovanega estrogen. Estrogen sproži nastajanje maščobnih celic in posledično zadebeli maščobno tkivo v podkožju. Zaradi zadebelitve tkiva, se zmanjša prekrvavljenost in okrne se delovanje našega limfnega Sistema, kar se pa odraža, kot zastajanje tekočin. Ta velik zastoj ali skoraj kot prometna na obvoznici, daje videz pomarančaste kože oziroma v zabuhlem tkivu pride do zastajanja odpadne tekočine in slabše oskrbe tkiv s kisikom.

Sedaj ko poznamo osnoven nastanek celulita, je naša naloga vzpodbuditev krvnega in limfnega Sistema na predelu pomarančaste kože.

Zato se v Tečaju anticelulitne masaže natančeje dotaknemo tretiranje celulita na zadnjici, stegnih spredaj in zadaj, trebuhu in rokah. Vse prikazane masažne tehnike lahko izvajaš kot tretma na masiranki ali v obliki samomasaže. Na omenjenih segmentih te bom naučila tehnik suhega ščetkanja, masaže z ventuzami in limfne drenaže z ventuzami.

Tečaj anticelulitne masaže je spleten, kaj pomeni, da je posnet v naprej in se ga lahko udeležiš, ko imaš ti čas in snov pogledaš kadarkoli za nazaj.

Potrebuješ: anticelulitno olje, silikonske ventuze “Zen” ali steklene ventuze in po želji krtačo za suho ščetkanje.

Sedaj pa preveri, kaj ti zraven tečaja ponujam Gratis in se vidimo kmalu, brez celulita 😛

Shopping Cart