fbpx

Tečaj klasične masaže

289,00  z vključenim DDV

V tečaju prejmeš 31 videov, 46 stransko skripto in na koncu še zaslužen CERTIFIKAT !

Program vsebuje avdio in video prikaz masaže vseh telesnih segmentov: hrbet, vrat, noge zadaj, noge spredaj, roke, dlani, prsni koš, trebuh, obraz, lasišče in stopala iz obeh strani (ko oseba leži na trebuhu in ko leži na hrbtu).

Kategorija:

Švedska masaža je mati vseh masaž, saj predstavlja osnovne tehnike in pravila, ki jih mora poznati vsak, ki masira. Bodisi profesionalni maser / fizioterapevt ali tisti, ki želi znanja le za domačo uporabo.

Klasična ali švedska masaža se aplicira že tisočletja. Njen namen je sprostiti telo, tako na fiziološki, fizični in psihološki ravni. Omenjeno masažo večinoma priporočam posameznikom, ki imajo stresno življenje in potrebujejo čas zase, čas za sprostitev. Klasična masaža se izvaja počasi in z nežnimi, do srednje močnimi dotiki, zato učinkovito vpliva tako na krvožilni, limfni, prebavni, živčni, endokrini, …. Sistem.

V tečaju klasične masaže te bom naučila masirati hrbet, noge zadaj, noge spredaj, roke, trebuh, prsni koš, obraz, lasišče ter dlani in stopala iz obeh strani.

Shopping Cart