fbpx

Storitve

Pozdravljeni

SPROSTITVENE MASAŽE

Klasična / Švedska masaža

30 / 60 / 90 min.

Klasično masažo izvajamo s toplim naravnim oljem, ki vas razvaja, odpre pore in neguje vašo kožo.

Osnoven cilj klasične masaže je psiho-fizična sprostitev. Saj klasična masaža poteka počasi, brez močnih in bolečih prijemov.

Niste prepričani, če je ta masaža za vas? Preberite si članek v katerem najdete vse o klasični masaži.

30 min. = Delna masaža.
60 min. = Masaža hrbta, nog in rok.
90 min. = Masaža hrbta, nog s stopali, rok z dlanmi, trebuha, prsnega koša in obraza.

Tečaj klasične masaže.

Masaža z vročimi kamni

30 / 60 / 90 min.

Hot Stone masaža se je vse do današnjega časa ravijala kot edinstvena masaža, ki imajo zdravilno moč! Saj gladki vulkanski kamni učinkovito ohranjajo toploto in telo globinsko pogrejejo. Brez občutka vročine.

Primerna je za vse, ki se soočate z napetostjo, stresom ali bolečinami v mišicah. Več pozitivnih učinkih in poteku masaže z vročimi kamni si preberite tukaj.

30 min. = Delna masaža.
60 min. = Masaža hrbta, nog in rok.
90 min. = Masaža hrbta, nog s stopali, rok z dlanmi, trebuha, prsnega koša in obraza.

TERAPEVTSKE MASAŽE

Športna regenerativna masaža

30 / 60 / 90 min.

Športna masaža je pomemben del preventive, saj z njo želimo doseči da do bolečin in neprijetnega prisilnega počitka sploh ne pride. Sekundaren cilj, je pomoč pri kurativi, torej vzpostavitev nebolečega gibanja in ustreznega mišičnega tonusa.

Se rekreativno ukvarjate s kakšnim športom? Zapomnite si, da je priporočen obisk masaže 1x/mesec. Niste prepričani, če je le ta za vas? Poglejte si več o športni regenerativni masaži v tem članku.

30 min. = Delna masaža.
60 min. = Masaža hrbta, nog in rok.
90 min. = Masaža hrbta, nog s stopali, rok z dlanmi in prsnega koša z vratom spredaj.

Tečaj športne masaže_regenerativna

Protibolečinska masaža

30 / 60 / 90 min.

Protibolečinska masaža je individualno usmerjena in namenjena vsem, ki trpite za akutnimi bolečinami (zaradi poškodb, napačnih gibov, preobremenitev, utesnitev živcev, ipd.), ali kroničnimi bolečinami, ki so lahko posledica neustrezne telesne drže, preobremenitev na delovnem mestu in drugih pogostih vzrokov. 

V obravnavi večinoma uporabljamo manualne tehnike z vključevanjem vročih kamnov, trigger point terapije, športne masaže, terapije z ventuzami in drugih tehnik za katere presodimo, da bodo zmanjšale bolečino. Zadnjih nekaj minut obravnave namenimo izboljšanju ergonomije, ki vam povzroča bolečino in vam dodelimo vaje, ki so primerne za vaše stanje.

Kateri del telesa obravnavamo na terapiji določimo skupaj na terminu, saj je predhodno nujno potrebna kvalitetno izvedena anamneza s testi in palpacijo tkiv.

Dolžina termina se določi na podlagi vaše starosti, pogostosti terapij, ki so potrebne ter števila predelov telesa, ki so obravnavani.

Masaža z ventuzami

30 / 60 / 90 min.

Masaža z ventuzami predstavlja prijetno drsenje ventuz po koži. Izvedene tehnike ne puščajo temnih sledov na koži. Omenjena masaža spodbudi cirkulacijo krvi, sprosti napete mišice, odpravi blokade energijskih poti v telesu ter pomaga pri odstranjevanju strupov in toksinov iz telesa, kar pomaga pri lajšanju bolečin, odpravljanju vnetij ter izboljšanju splošnega počutja.

Se s to obliko masaže srečujete prvič? Za vas sem pripravila članek (Čemu služijo ventuze?) za lažjo odločitev za to terapijo in naj omenim, da vam lahko izvedemo masažo z ventuzami med katero koli drugo masažo. 🙂

Fire Cupping

30 / 60 / 90 min.

Cupping terapija je starodavna oblika alternativnega zdravljenja, ki izvira iz tradicionalne kitajske medicine. Pri tej ognjeni terapiji na kožo položimo posebne skodelice, imenovane ventuze. Ventuze postavimo na kožo s pomočjo ognja, ki ga le za trenutek približamo ventuzi. Sprememba v temperaturi ustvari vakum, ki sesa oz. vleče tkiva v ventuzo.

Fire Cupping vzpodbuja cirkulacijo, odpravlja adhezije, ki so nastale tekom našega življenja in blokirajo cirkulacijo, rehidrira tkiva, vzpodbudi stagnacije odpadnih snovi, privzdigne, rehidrira in manipulira fascijo, aktivira mehanizme naravnega celjenja telesa, zmanjša bolečino in še bi lahko naštevala…

Fire Cupping lahko pusti svetlo rdeče do vijolične krogce po telesu, ki izginejo v nekaj dneh. Omenjeni krogci niso modrice!

Po vaši želji lahko to terapijo poljubno vključimo v kateri koli drug tretma / masažo.

Shopping Cart